Bearlock

CW Car Assist is officieel een inbouwbedrijf voor Bearlock beveiligingssystemen!

BearLock is een volledig geïntegreerd autoslot dat werkt als de ultieme diefstalpreventie.
BearLock behoort tot de allerbeste auto-beveiligingssystemen!
Neem telefonisch contact op of kom een keer langs op de zaak en laat je overtuigen van de waarde van Bearlock.

Wat is Bearlock?
Bearlock is een beveiligingssysteem dat op een slimme en inwendige wijze het functioneren van de versnellingspook blokkeert. Zo wordt het voor dieven vrijwel onmogelijk om uw auto mee te nemen. Tevens is Bearlock een volledig geïntegreerd systeem, het enige wat u aan de buitenkant van uw dashboard ziet is een verchroomde bedieningsknop. Daarmee zet u het systeem op of van slot door middel van een beveiligde en toch gebruiksvriendelijke druk- of draaibeweging.

Hoe werkt Bearlock?
De bediening is uiterst éénvoudig en wordt gedaan in 3 simpele stappen.
1. Zet de versnelling altijd in de “Achteruit” bij een handgeschakelde transmissie. Bij een automaat altijd in de “P” zetten.
2. Via de bedieningsknop zet u de Bearlock in werking. Duw de sleutel met de bedieningsknop in, draai een kwartslag. U voelt een klik.
3. Op dit moment is de Bearlock in werking en kunt u de sleutel uit de bedieningsknop verwijderen.

Bij de inbouw van uw BearLock ontvangt u een informatiepakket met daarbij een gerichte, eenvoudige handleiding gebaseerd op uw voertuig (via de BearLock dealer). Met een kleine oefening zal de hele bediening slechts enkele secondes in beslag nemen. Net zo éénvoudig als het omdoen van uw gordel of het starten van uw voertuig. Wij adviseren u altijd de handleiding goed door te nemen alvorens de BearLock te gebruiken. Daar mogelijk uitzonderingen van toepassing kunnen zijn op uw voertuig.

Wat zijn de voordelen van Bearlock?
• 3 Sleutels
• Robuust materiaal dat niet is te kraken
• Géén storingen in het systeem
• Géén abonnementskosten
• Géén herkeuringen & onderhoud
• Snel & simpel in gebruik
• Veilig onderweg
• Vriendelijk voor uw voertuig
• Beveiligt PREVENTIEF

Kan Bearlock geïnstalleerd worden op mijn auto?
Dit hangt af van het model auto dat u heeft. Neem contact met ons op om te ontdekken of Bearlock ook te installeren is op uw voertuig.

Eigen ervaring met Bearlock.
Onze ervaring met Bearlock is dat het simpelweg super goed werkt.
Om Bearlock uit te testen hebben we geprobeerd het Bearlock systeem te kraken. Echter is dit erg tegen gevallen. Zelfs met onze jarenlange ervaring binnen de auto techniek en een garage vol professionele gereedschappen is het ons niet gelukt het Bearlock systeem te kraken. Dit geeft direct aan waartoe Bearlock bescherming biedt. Mede hierdoor adviseren wij Bearlock zeker aan op uw voertuig.

Bent u geïnteresseerd in de werking van een Bearlock beveiligingssysteem? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw auto.

Voor onze contactgegevens klik hier